Shërbime ndërmjetësimi për bizneset

Në rast se jeni në kërkim të kontakteve me kompani gjermane, Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri mund t´ju ndihmojë në këtë drejtim. Mbështetuni në përvojën dhe rrjetin tonë të kontakteve për të gjetur partnerin tuaj të biznesit në Gjermani.

Shërbimet tona përfshijnë:

  • Ndërmjetësim për partner biznesi
  • Kërkim adresash
  • Përkthime

Marjeta Kodra Xhabrahimi
Business Consultant
E-Mail