Lista e Anëtarve

2Real sh.p.k

Consulting

Rr. Dora D'Istria, Vila nr. 14, Tiranë, Shqipëri
 
More

A&A Group

Logjistikë

Rr. Brigada 8, Bllok, TechnoProjekt, pas Foto Kumi, Tiranë, Shqipëri
 
More

ARTINEL 95

Automobilistikë

1032 Vorë, Tiranë, Shqipëri
 
More

Acromax Media

Media

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Pallati Nr.1, Kati 4, Ap. 12
 Tiranë, Shqipëri
More
[Translate to Shqip:]

Agility Group Albania – AGA SHPK

Recruiting, Programming, Real Estate

Lagjja nr.3, Rruga Egnatia, Durrës, Albanien
 
More

Air Cargo Service

Logistik

Rr. Dritan Hoxha, Pall “Hawai”, Kulla II, Kati I, Nr 1025, Tiranë, Shqipëri
 
More

Albanian Ferry Terminal Operator

Udhëtime / Turizëm

Ferry Terminal Durrës, Shqipëri
 
More
[Translate to Shqip:]

Arena Hotel ''Tirana Marriott Hotel''

Hotele / Gastronomi

Sheshi Italia, Tirana Marriott Hotel, Tiranë, Shqipëri
 
More

Atene KOM ALBANIA sh.p.k.

Digitalisierung & Energie

Rr. Abdi Toptani, Godina Torre Drin, Kati 14-të
 Tirana
Albanien
More

Austrian Institute of Excellence

Qendër trajnimi dhe provimi të mëtejshëm për gjuhën gjermane

Rr. Dibrës, kompleksi Halili, Nd. 64, H.6, Ap.36 Al - 1017 , Tiranë, Shqipëri
 
More

Auto Star Albania

Automobilistikë

Autostrada Tiranë-Durrës, Km 7 , Tiranë, Shqipëri
 
More

BDO ALBANIA

Këshillim financiar & ligjor

Blvd. "Dëshmorët e Kombit" Twin Towers , Kulla 2, K. 7, Tiranë, Shqipëri
 
More
[Translate to Shqip:]

BOGA & ASSOCIATES ATTORNEYS AT LAW

Këshillim financiar & ligjor

Rr. Ibrahim Rugova, Kutia postare 8264, Tiranë, Shqipëri
 
More

Bayer d.o.o. Zyrë Përfaqësie në Tiranë

Shëndetësi

Blvd. Gjergj Fishta P. në krah te Gjykatës së Rrethit, Kulla Gora 1, K. 4, Ap. 17, Tiranë, Shqipëri
 
More

Berdica Cement sh.p.k.

Trade of Cement

Rr. Studenti P.21/ 4001
 Shkoder
Albania
More