Më 16 shtator 2021 DIHA organizoi një event social. Takimi u zhvillua në verandën e hotelit më të ri, mk Hotel pranë Tirana Business Park. Pas një…

Read more

UNECE Hard Talk me Shqipërinë u mbajt online në 6 dhe 7 Korrik 2021. The Hard Talk u përqëndrua në marrjen, integrimin dhe harmonizimin e energjisë së…

Read more

Më 8 qershor DIHA prezantoi  rezultatet e Anketimit mbi Klimën e Biznesit 2021 në prani të Ambasadorit Gjerman, Peter Zingraf, Ministrit për Mbrojtjen…

Read more

Duke qenë se prej një viti ka qenë e pamunur të organizonim aktivitete reale dhe për pasojë shanset për takime e prezantime mes anëtarëve janë…

Read more
[Translate to Shqip:]

DIHA, në bashkëpunim me ekspertët ligjorë të PWC Albania organizoi në datën 18 mars një webinar mbi deklarimin e pronarëve përfitues. Ligji i miratuar…

Read more

DIHA organizoi në datën 10 shkurt 2021 takimin virtual me temë “Reflektim dhe diskutim mbi situatën aktuale të biznesit”, me përfaqësues të biznesit…

Read more
[Translate to Shqip:]

DIHA organizoi në datën 3 dhjetor 2020 një webinar interaktiv mbi Fiskalizimin në bashkëpunim me ekspertët e taksave të PWC Albania. Cilat janë…

Read more

Në datën 16 nëntor 2020 DIHA (Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri), së bashku me Komitetin Ekonomik Gjerman të Evropës Lindore…

Read more

DIHA (Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri) organizoi ditën e martë më 20 tetor, konferencën virtuale mbi sigurimin e punëtorëve të…

Read more

Me datë 9 korrik DIHA në bashkëpunim me Ministrinë për Mbrojtjen e Sipërmarrjes organizoi webinarin me temë “Bashkëbisedim mbi pasojat ekonomike të…

Read more