Bledar Mankollari

Drejtor Ekzekutiv

E-Mail

Alva Sena Obzova

Kujdesi për Anëtarët & Financat

E-Mail

Marjeta Kodra Xhabrahimi

Konsulente Biznesi

E-Mail

Sara Hoxha

Public Relations & Projects

E-Mail

Kontakt

Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri

Rruga Skenderbej 4/7

Tiranë, Shqipëri

Tel: +355 (0) 4 222 7146
E-Mail

Orari i punës:
E hënë - e premte: 09:00-17:00