Qeveria shqiptare ka miratuar vendimin për ndërtimin e sistemit fotovoltaik "Blue 2" në Fier me një kapacitet të instaluar 50 MW, i cili nuk përfiton…

Read more
[Translate to Shqip:]

DIHA, në bashkëpunim me ekspertët ligjorë të PWC Albania organizoi në datën 18 mars një webinar mbi deklarimin e pronarëve përfitues. Ligji i miratuar…

Read more

DIHA organizoi në datën 10 shkurt 2021 takimin virtual me temë “Reflektim dhe diskutim mbi situatën aktuale të biznesit”, me përfaqësues të biznesit…

Read more
[Translate to Shqip:]

DIHA organizoi në datën 3 dhjetor 2020 një webinar interaktiv mbi Fiskalizimin në bashkëpunim me ekspertët e taksave të PWC Albania. Cilat janë…

Read more

Në datën 16 nëntor 2020 DIHA (Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri), së bashku me Komitetin Ekonomik Gjerman të Evropës Lindore…

Read more

DIHA (Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri) organizoi ditën e martë më 20 tetor, konferencën virtuale mbi sigurimin e punëtorëve të…

Read more

Hannes Katzenbeisser, "Der WOW-Effekt-Macher®" di të sjellë kompani/klientë të kënaqur dhe punonjës të motivuar!

Read more

Ky vit nisi për të gjithë botën me një të papritur tmerrësisht të pakëndshme: coronavirus u përhap më shpejësi dhe krahas pasojave në shëndetësi,…

Read more