Në datën 14 nëntor, DIHA dhe PwC Albania organizuan një workshop mbi Ligjin “Për Tatimin mbi Vlerën e Shtuar", me qëllim reflektimin mbi problematikat…

Read more

Më 13 qershor 2019 u mbajt Asambleja e11-të e Anëtarëve të DIHA-s, ku u zhvilluan edhe zgjedhjet për Kryesinë. Çdo anëtar i pranishëm kishte mundësinë…

Read more

Më 19 shtator u zhvillua Panairi Virtual i Karrierës "Trained in Germany" për Shqipërinë dhe Kosovën. Ky aktivitet u organizua për herë të dytë nga…

Read more

Iniciativa e blerjes nga Ballkani Perëndimor 2018 u mbajt këtë vit më 19.06.2018 në Frankfurt, Gjermani. Ky aktivitet krijon një urë lidhëse ndërmjet…

Read more

Me rastin e 30 vjetorit të bashkëpunimit shqiptaro-gjerman, Drejtuesi i Grupit Parlamentar i Miqësisë Shqipëri-Gjermani, Taulant Balla ftoi të gjithë…

Read more

Misioni i vlerësimit dhe asistenca teknike e dhënë nga eksperti Gjerman i SES-it, z. Jürgen Bimber, u ndërmjetësua nga DIHA. Ekspertiza për hotelet…

Read more