Lista e Anëtarve

Nova Energy Solar Solutions

Solar Energy

Rr. Pjeter Budi, Nr. 312, Tirana, Albania
 
More

Optimalgrund Grundbesitz GmbH

Real Estate

Neherstr. 5, 81675, München, Germany
 
More
[Translate to Shqip:]

Oracle Solicitors Albania sh.p.k.

Consulting

Bulevardi ''Dëshmorët e Kombit'', Kullat Binjake, Kulla 1, Kati 13, Tiranë, Shqipëri
 
More

PORSCHE ALBANIA

Automobilistikë

Autostrada Tiranë - Durrës Km 3,Tiranë, Shqipëri
 
More

POWATEC - AL

Ndërtim, ujera

Rr. Hoxha Tahsin, Pallati Vjero,Tiranë, Shqipëri
 
More

PSZ Albania

Produkte elektrike dhe elektronike

Autostrada Tiranë-Durres Km 14, Muçaj, Nr. 137/39, Vorë, Tiranë, Shqipëri
 
More

Panele Besi

Solar Energy

Ish Parku i Aviacionit, Tirana, Albania
 
More

PricewaterhouseCoopers Audit

Këshillim financiar & ligjor

Rr. Ibrahim Rugova, Sky Tower, K. 9/1 floor, Tiranë, Shqipëri
 
More

ProCredit Bank

Banka

Rr."Dritan Hoxha", Nd.92, H.15 Njesia Bashkiake Nr.11, Kodi Postar 1026,Tiranë, Shqipëri
 
More

Profarma

Shëndetësi

Rruga “Skënder Vila”, Nd.6, 1007, Tiranë, Shqipëri
 
More

Ratech Albania

Sisteme Sigurie

Rruga e Kavajës, Kompleksi Delijorgji, Godina D, Hyrja A, Tirana, Albanien
 
More

Rogner Hotel Tirana

Hotele / Gastronomi

Blvd. Deshmoret e Kombit, Nr. 9, Tiranë, Shqipëri
 
More

Rossmann & Lala

Higjienë / Kozmetikë

Rr. Mine Peza Nr. 2, Prane Prokurorise, Tiranë, Shqipëri
 
More

RÖFIX

Ndërtim

Tapize - 1504 Nikël, Durres, Shqipëri
 
More

S-Systems

Informacion & komunikacion

Rruga “Ibrahim Rugova”, Ndërtesa 70, Hyrja 5, Apartamenti 24, Tiranë, Shqipëri
 
More