Lista e Anëtarve

Lufthansa Industry Solutions

Informacion & komunikacion

Rr. Rinas, Nd. 07, K. 4, Tiranë, Shqipëri
 
More

MARLOTEX

Prodhime tekstile

Ish Kombinati Tekstil, Berat,Shqipëri
 
More

MAZARS

Këshillim financiar & ligjor

Rr. Emin Duraku, Nd. "Binjaket", Nr. 5, Tiranë, Shqipëri
 
More

MEDFAU

Shëndetësi

Rr. Mihal Duri, Nr. 17/5, Tiranë, Shqipëri
 
More

Messer Albagaz

Karburant / Gaze

Autostrada Tiranë-Durrës, Km 4.5, Tiranë, Shqipëri
 
More

Natureleas

Bimë medicinale

Rr. dytesore Lëshice, 6401, Petran, Përmet, Shqipëri
 
More

NEHEMIAH GATEWAY ALBANIA

Arsim

Rr. Nehemia, 7304, Bucimas, Pogradec, Shqipëri
 
More

NOVAMAT

Produkte mekanike & industriale

Rr. Ismail Qemali, Samos Tower, Nr. 41, K. 8,Tiranë, Shqipëri
 
More

PORSCHE ALBANIA

Automobilistikë

Autostrada Tiranë - Durrës Km 3,Tiranë, Shqipëri
 
More

PricewaterhouseCoopers Audit

Këshillim financiar & ligjor

Rr. Ibrahim Rugova, Sky Tower, K. 9/1 floor, Tiranë, Shqipëri
 
More

ProCredit Bank

Banka

Rr."Dritan Hoxha", Nd.92, H.15 Njesia Bashkiake Nr.11, Kodi Postar 1026,Tiranë, Shqipëri
 
More

Profarma

Shëndetësi

Rr. Myslym Keta, ish Antibiotiku, Rr. Myslym Keta, ish Antibiotiku,
 
More

POWATEC - AL

Ndërtim, ujera

Rr. Hoxha Tahsin, Pallati Vjero,Tiranë, Shqipëri
 
More
[Translate to Shqip:]

Progeen Construction

Ndërtim

Rr. Reshit Çollaku, P. " Aurora", Nr. 1, K. 3, Tiranë, Shqipëri
 
More

PSZ Albania

Produkte elektrike dhe elektronike

Autostrada Tiranë-Durres Km 14, Muçaj, Nr. 137/39, Vorë, Tiranë, Shqipëri
 
More