Lista e Anëtarve

Frotcom sh.p.k.

Blvd. Deshmoret e Kombit, Kulla 2, Kati 4, Tirana, Albanien
 
More

Futura Dent

Shëndetësi

Rr. Don Bosko, Godina 4-katëshe Nr. 27, K. 1, Tiranë, Shqipëri
 
More

Futura Office

Shitje mobiljesh

Rruga dytësore Tiranë-Durrës km 5, Ndërtesa Polifunksionale ZDS, Kati 2
 
More

Futura-Tech

Informacion & komunikacion

Autostrada Tiranë-Durrës Km5, Rruga Dytësore, Godina Multi Funksionale ZDS
 Tiranë, Shqipëri
More

GALA - German Albanian Logistics Agency

Transport, Logjistikë dhe shërbime doganore

Rr. Taulantia, Lagjja Nr. 1, Kullat Binjake, K. 3, Durrës, Shqipëri
 
More

GIZ - Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit

Zhvillim

Rr. Asim Zeneli, Nd. 6/10, Tiranë, Shqipëri
 
More

Gebrüder Weiss sh.p.k

Transport & Logjistikë

Tirana Business Park, Godina 05, Kati 3, Tirana Business Park, Tiranë, Shqipëri
 
More
[Translate to Shqip:]

GrECo Albania Insurance & Reinsurance Brokers sh.a.

Insurance & Reinsurance

Rr. George W. Bush ,Nr 20, Kulla 1, Kati 7, 1001, Tirana, Albania
 
More

HIDRO MENTORI

Produkte mekanike & industriale

Rr. Kajo Karafili, H. 2, Ap. 22, Tiranë, Shqipëri
 
More

IFA Access Investments sh.p.k.

Real Estate

Rruga “Brigada VIII”, Pall. Lid, Kt. II, Tirana, Albania
 
More

INTER LEGAL ALBANIA

Këshillim financiar & ligjor

Rruga: “Brigada VIII”, Pall. Lid, Kt. II, Tiranë, Shqipëri
 
More

INTERSECURA Finanzmanagement GmbH

Financë

Östliche Ringstr. 13, 85049 Ingolstadt, Gjermani
 
More

INTERSIG VIENNA INSURANCE GROUP

Sigurime

Rr. Ismail Qemali, Samos Tower Kati 2,Tiranë, Shqipëri
 
More

KALO & ASSOCIATES

Këshillim financiar & ligjor

Rr. Kavajës , Nd. 27, Tirana Tower, K. 5, Tiranë, Shqipëri
 
More

KNAUF - TIRANA

Ndërtim

Rr. Jeronim De Rada, Nd. 1, H. 25, Ap. 4, Tiranë, Shqipëri
 
More