Lista e Anëtarve

Bitri & Bakiu sh.p.k.

Legal & Financial Services

Njesia Nr. 5, Rruga Bajram Curri, Godina Agimi, Hyrja Nr. 2, Apartamenti 25
 Tirana
Albania
More

Copier Computer Center

Produkte elektrike dhe elektronike

Rr. Gjergj Legisi, Tiranë, Shqipëri
 
More

DEKRA Akademie

Arsim

Rr. Bardhok Biba, Pallati Trema, Shkalla A, Kati 3, 1016, Tirane
 
More

DHL INTERNATIONAL (Albania

Logjistikë

Autostrada Tiranë-Durrës Km 8, Tiranë, Shqipëri
 
More
[Translate to Shqip:]

DYRRAH - SPED SHPK

Logjistikë, Transport & Doganë

Lagja 3, Sheshi "Liria", EGT Center, Kati 7, Durrës, Shqipëri
 
More

Dega në Shqipëri - Deutsche Lufthansa

Udhëtime / Turizëm

Blvd. Dëshmoret e Kombit Nr. 12,Tiranë, Shqipëri
 
More

EB Investment

Rr. Ismail Qemali, Hyrja 2, Pallati 7/1
 Tirana
Albania
More

EFA Solution

Prodhime këpucësh

Rr. Gjergj Balshaj, Nr. 6, Tiranë, Shqipëri
 
More

EMS-Albanian Port Operator

Port Terminal Services

Lagjja Nr. 13, Porti i Durrësit, H. 5, Terminali Lindor, 2001, Durrës, Shqipëri
 
More

Edlira Buzani PF

Konsulencë financiare dhe juridike

L.3, Rr. Egnatia, Durrës, Shqipëri
 
More

Eisner Rechtsanwälte

Këshillim financiar & ligjor

Josef-Schmitt-Str.10, 97922, Gjermani
 
More

Elteknik International AG

Ndërtim

Alter Postplatz 2, 6370 Stans, Zvicër
 
More

Ernst & Young Albania

Këshillim financiar & ligjor

Rr. Ibrahim Rugova, Sky Tower, K. 6, Tiranë, Shqipëri
 
More

Formigateam sh.p.k.

Informacion & Komunikacion

Rr. Ibrahim Kodra, P. Hawai,2, hyrja 1, Ap. 18, K.3,
 Tiranë
Shqipëri
More

Forschner Albania

Produkte elektrike dhe elektronike

Vaqarr, Tiranë, Shqipëri
 
More