Më 19 shtator u zhvillua Panairi Virtual i Karrierës "Trained in Germany" për Shqipërinë dhe Kosovën. Ky aktivitet u organizua për herë të dytë nga…

Read more

Një grup studentësh të ciklit master dhe pedagogë të Lucerne University of Applied Sciences and Arts, Zvicër, po zhvillojnë një vizitë tematike një…

Read more

Pavarësisht nga efikasiteti ekzistues dhe standardet e cilësisë, kompanitë ende kanë një potencial të madh për kursimin e energjisë dhe kostove. Me…

Read more

Zyra e Shoqatës Gjermane të Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri mundi të vazhdojë punën si zakonisht dhe pa problem, falë dhurimit të një pajisjeje…

Read more

Ditën e premte, më 22 qershor 2018, përfaqësues të DIHA-s dhe të programit GIZ SARED vizituan anëtarin e ri të DIHA-s Natureleas në Përmet.

Naturelea…

Read more

Iniciativa e blerjes nga Ballkani Perëndimor 2018 u mbajt këtë vit më 19.06.2018 në Frankfurt, Gjermani. Ky aktivitet krijon një urë lidhëse ndërmjet…

Read more

Më 13 qershor 2018 Rossmann & Lala hapi degën e re tek “Unaza e Re” në Tiranë dhe operon tashmë me 12 degë dhe me më shumë se 230 punonjës në…

Read more

Me rastin e 30 vjetorit të bashkëpunimit shqiptaro-gjerman, Drejtuesi i Grupit Parlamentar i Miqësisë Shqipëri-Gjermani, Taulant Balla ftoi të gjithë…

Read more