[Translate to Shqip:]

DIHA organizoi në datën 3 dhjetor 2020 një webinar interaktiv mbi Fiskalizimin në bashkëpunim me ekspertët e taksave të PWC Albania. Cilat janë…

Read more

Në datën 16 nëntor 2020 DIHA (Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri), së bashku me Komitetin Ekonomik Gjerman të Evropës Lindore…

Read more

DIHA (Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri) organizoi ditën e martë më 20 tetor, konferencën virtuale mbi sigurimin e punëtorëve të…

Read more

Hannes Katzenbeisser, "Der WOW-Effekt-Macher®" di të sjellë kompani/klientë të kënaqur dhe punonjës të motivuar!

Read more

Ky vit nisi për të gjithë botën me një të papritur tmerrësisht të pakëndshme: coronavirus u përhap më shpejësi dhe krahas pasojave në shëndetësi,…

Read more

Me datë 9 korrik DIHA në bashkëpunim me Ministrinë për Mbrojtjen e Sipërmarrjes organizoi webinarin me temë “Bashkëbisedim mbi pasojat ekonomike të…

Read more
[Translate to Shqip:]

AIEx nis trajnimet në javën e fundit të qershorit me modulin më të ri, motivuar pjesërisht dhe nga kriza në të cilën po kalojmë, i cili do zhvillohet…

Read more

Gjatë situatës së vështitrë të shkaktuar nga COVID-19, DIHA ka qenë në kontakt te vazhdueshëm me kompanitë e saj anëtare, për të mbledhur…

Read more