Vendet e Ballkanit pa roaming nga 1 korriku

Qëllimi i kësaj marrëveshjeje është të lehtësojë komunikimin për turistët dhe të punësuarit në zonë. Kjo marrëveshje është pjesë e një programi të Bashkimit Evropian. Në qershor 2021, autoriteti për komunikimet elektronike dhe postare miratoi rregulloren që hapi rrugën për heqjen përfundimtare të roaming midis vendeve të Ballkanit.

Burimi: Businessmag