Qëllimi i kësaj marrëveshjeje është të lehtësojë komunikimin për turistët dhe të punësuarit në zonë. Kjo marrëveshje është pjesë e një programi të…

Read more

Kryeministri Edi Rama së bashku me ambasadorin e BE-së Luigi Soreca, ambasadorin gjerman Peter Zingraf dhe ambasadorin zviceran Adrian Maître ishin në…

Read more

Më 8 qershor DIHA prezantoi  rezultatet e Anketimit mbi Klimën e Biznesit 2021 në prani të Ambasadorit Gjerman, Peter Zingraf, Ministrit për Mbrojtjen…

Read more

Kryeministri shqiptar, Edi Rama, priti Ministrin Gjerman të Shtetit për Evropën Michael Roth, i cili ishte për një vizitë dy-ditore në Shqipëri.

Ram…

Read more

Themeluesi dhe pronari i kompanisë EMAAR me seli në Emiratet e Bashkuara Arabe, Mohamed Alabbar, foli në një intervistë për CNN për projektet e tij në…

Read more

Në 25 Prill Shqipëria votoi për të zgjedhur 140 anëtarë të parlamentit të ri. 5,199 qendra votimi u hapën për zgjedhjet parlamentare me 3,588,869…

Read more