Për Messer Albagaz sh.p.k., pjesë e grupit Messer, kishte dy arsye për të festuar në shtator të këtij viti: jo vetëm përvjetorin e saj të 120-të, por…

Read more

Një grup studentësh të ciklit master dhe pedagogë të Lucerne University of Applied Sciences and Arts, Zvicër, po zhvillojnë një vizitë tematike një…

Read more

Pavarësisht nga efikasiteti ekzistues dhe standardet e cilësisë, kompanitë ende kanë një potencial të madh për kursimin e energjisë dhe kostove. Me…

Read more

Zyra e Shoqatës Gjermane të Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri mundi të vazhdojë punën si zakonisht dhe pa problem, falë dhurimit të një pajisjeje…

Read more

Ditën e premte, më 22 qershor 2018, përfaqësues të DIHA-s dhe të programit GIZ SARED vizituan anëtarin e ri të DIHA-s Natureleas në Përmet.

Naturelea…

Read more

Më 13 qershor 2018 Rossmann & Lala hapi degën e re tek “Unaza e Re” në Tiranë dhe operon tashmë me 12 degë dhe me më shumë se 230 punonjës në…

Read more