DIHA - Donacioni

DIHA - Donacion me rastin e festave te fundvitit: "Give Joy and let Children's Eyes Shine Brightly"

Më shumë informacione rreth fushatës mund të gjeni duke klikuar këtu.

Pritja e përvitshme e DIHA-s

Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri (DIHA) organizoi pritjen e përvitshme të DIHA-s, për të diskutuar mbi aktualitetin ekonomik në Shqipëri me përfaqësues të biznesit dhe politikës. Më tepër informacione rreth këtij aktiviteti mund të gjeni duke klikuar këtu.

Anëtarësimi në DIHA

Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri angazhohet si zëri i biznesit gjerman për interesat në çështjet ekonomike. DIHA fton kompani dhe individë të interesuar për bashkëpunim dhe mbështetje aktive.

Lista e anëtarëve

Ne u urojmë mirëseardhjen anëtarëve të rinj të DIHA-s:

  • Mobileri Tirana (cavallo sofa)
  • Rogner Hotel Tirana
  • Hotel Colosseo
  • Doni Fruits
  • AlbContact Center 
  • BBW Consulting sh.p.k.
  • Ekotek Systems

Shërbimet

Ne jemi partneri juaj nëse bëhet fjalë për kontakte biznesi mes Shqipërisë dhe Gjermanisë. Ne ju mbështesim në planet tuaja, duke nisur që nga kërkimi i kontakteve të para, deri në ndërmjetësimin e mëtejshëm.

 

Shërbimet

 

Përfaqësi e SES

 

Bashkëpunim DIHA - WUS

Top-News

07.11.2018

Programi i Bursave i Biznesit Gjerman - Aplikimet e hapura deri me datë 13.11.2018!

Në kuadër të promovimit të Programit të Bursave të Biznesit Gjerman, DIHA shoqëroi prezantuesit e këtij programi në disa universitete të Tiranës. Studentë që janë në semestrin e pestë të studimit (apo e kanë përfunduar atë) dhe të sapo diplomuarit (data e lëshimit...more


02.10.2018

Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit për Projektin EUREMnext

Në çeljen e Projektit për kualifikimin evropian të menaxherëve të energjisë “EUROPEAN Energy Manager”, në datë 25 Shtator 2018, Austrian Institute of Excellence nënshkroi Memorandumin e Mirëkuptimit me Agjencinë për Efiçencën e Energjisë dhe Dhomën e Tregtisë dhe...more


Të Reja nga Anëtarët

12.02.2019

Lufthansa ofron më shumë fluturime nga Tirana në Frankfurt

Nga data 31 mars 2019 Lufthansa do të ofrojë fluturime shtesë Tiranë – Frankfurt. Me këtë shërbim të ri, udhëtarët do të kenë mundësi të fluturojnë çdo javë 14 herë në linjën Tiranë – Frankfurt. Aeroporti i Frankfurtit njihet si qendra më e rëndësishme e fluturimeve...more


04.02.2019

Vit i suksesshëm për kompaninë Rossmann & Lala

Viti 2018 ka qenë një vit shumë i suksesshëm për kompaninë Rossmann & Lala. Pas hapjes së dy filialeve të rinj gjatë gjysmës së parë të vitit në Tiranë (në Qendrën Tregtare Condor Center dhe në Unazën e Re) kompania gjermano-shqiptare shënoi edhe kalimin përtej...more


SPONSORËT E DIHA OKTOBERFEST 2018

Versioni printFillimi i faqes